arrow&v

CINEPOST

Cinepost-yksikkö on erityisesti elokuvaääntä varten suunniteltu Dolby Atmos yhteensopiva äänisuunnittelu-, miksaus- ja masterointiyksikkö. Yksikön sointi on tarkkaan rakennettu sellaiseksi, että elokuvan ääneen halutut yksityiskohdat toistuvat moitteettomasti, olivatpa kyseessaä suuret salit, kotiteatterit tai TV-esitykset. Luonnollisesti soivassa kuuntelussa ja tarkalla kuvalla varustetussa yksikössä tehdyt ratkaisut ovat tuoneet lisäarvoa lukuisiin kotimaisiin sekä ulkomaisiin tuotantoihin.

F-STUDIO

F-Studio on Finnvoxin toiseksi suurin studio isolla soittotilalla, joka soveltuu kaikenlaisen äänen taltioimiseen. F-Studio on ahkerasti käytössä niin musiikin kuin podcast- ja radiohjelmien sekä foley-tehosteiden äänityksessä ja miksauksessa. Etenkin elokuvamusiikin miksauksessa F-Studio on suosittu Dolby Atmos 7.1.2 -kuuntelunsa ja ison valkokankaansa ansiosta.

A-STUDIO

Tarkalla 5.1 -kuuntelulla ja 92” valkokankaalla varustettu A-Studio on erinomainen yksikkö musiikin, elokuvien ja TV-sarjojen äänisuunnitteluun ja miksaukseen. A-Studio soveltuu loistavasti myös jälkiäänitysten ja voice-overeiden sekä laulun äänittämiseen. Viihtyisässä A-studiossa ohjaajan on miellyttävä viimeistellä tuotanto lopulliseen muotoonsa ja kutsua paikalle useampikin korvapari antamaan kommenttinsa ennen ensi-iltaa. Kuvamonitoroinnilla varustetusta äänittämöstä on myös suora näköyhteys tarkkaamoon.

E-STUDIO

Viihtyisässä E-Studiossa valmistuvat TV-sarjojen ja elokuvien äänityöt tehokkaasti ja vaivattomasti. E-Studio on varustettu tarkkaan kalibroidulla 5.1 kuuntelulla ja laadukkaalla valkokankaalla. Perforoitu valkokangas mahdollistaa kaiutinten sijoittelun niin, että ääni toistuu juuri halutusta suunnasta suhteessa elokuvan tapahtumiin.

 

Jälkiäänitykset, voice-overit ja Foley-äänitykset tallentuvat samalla käytävällä sijaitsevasta täysin äänieristetystä huoneesta.

CINEPOST-C

Erityisesti TV-tuotantojen tarpeisiin suunniteltu 5.1 yhteensopiva äänisuunnittelu- ja miksausyksikkömme sijaitsee aivan kahviomme vieressä. TV-sarjojen tuotannon ohella tätä yksikköä käytetään dialogi- ja tehosteleikkausyksikkönä monissa tuotannoissamme.

Yksikön viihtyisyyttä lisää myös kattoikkunan kautta välittyvä luonnonvalo.

KENTTÄKALUSTO

Kokemuksella koottu, toimintavarma ja monipuolinen kenttä-äänitys kalustomme palvelee elokuvaäänen ammattilaistemme mukana kaikenlaisissa kuvauksissa vuoden ympäri.

C-STUDIO

C-Studion Solid State Logic 4040 G/E-konsoli täytti 32-vuotta 11.4.2020. Tällä nimenomaisella yksilöllä on miksattu useita satoja levyjä, joiden yhteenlasketut myyntimäärät ylittävät reippaasti 10 miljoonaa kappaletta.​

 

C-Studion yhteydessä on pienempi äänitystila, josta on näköyhteys tarkkaamoon. Äänitystila on ihanteelinen esimerkiksi laulun äänitykseen tai re-amppaukseen.

C-Studio on erityisesti Mikko Karmilan suosiossa (ja ahkerassa käytössä).

D-STUDIO

D-Studio on Mika Jussilan isännöimä masterointistudio, jonka erityispiirteitä ovat tunnetusti hardrockille haiseva ilmapiiri ja tuore kahvi.

G-STUDIO

G-Studio on Pauli Saastamoisen masterointistudio. 

H-STUDIO

H-Studio on studiopäällikkömme, tuottaja Aki Sihvosen päämaja.

I-STUDIO

I-Studio on Daniel Hagströmin kodikas masterointistudio, joka huokuu ensiluokkaisen soundin lisäksi yksinkertaisen kaunista skandinaavista sisustusilmettä.

ROOM3

ROOM3 on tuotanto- ja biisinkirjoitusstudiomme, jonka nimi tulee leikkisästi entisestä varastohuoneestamme "kolmoshuoneesta" joka sijaitsi ROOM3:n paikalla alunperin. ROOM3:ssa on valmiina äänikortti, etuasteet ja mikrofoneja, joihin oma kannettava on helppo liittää.

 

Tuottajamme Leevi Kohonen on ROOM3:n tehokäyttäjä.

B-STUDIO

B-Studio on Finnvoxin soiva sydän. Se soveltuu kaikenlaiseen äänittämiseen ja on omiaan erityisesti musiikille, jonka sointi vaatii runsaasti ilmaa ympärilleen.​ B-Studiossa äänitetään ympäri vuoden kaikkea elokuvamusiikista bändeihin ja orkesterimusiikkiin.

 

Tuhatkuutioisen soittotilan akustiikka on hienosäädettävissä kulloisenkin tarpeen pukaan, ja viisi pienempää eristettyä huonetta näköyhteyksin mahdollistaa instrumenttien äänityksen erillään toisistaan.

STUDIOTILAT

"Tilan täytyy soida. Tämä sointi taltioidaan sitten aina parasta mahdollista tekniikkaa käyttäen. Välineet kehittyvät jatkuvasti ja niitä uusitaan koko ajan, mutta tila ja sen sointi pysyy. Se on  studion sielu." 

 

- Erkki Ertesuo, 1965

Finnvox kattaa yhteensä 12 studiota ja valikoiman erilaisia soittotiloja kaikenlaisiin tarpeisiin. Tiloissamme tehdään sujuvasti niin musiikin äänitystä, tuotantoa, miksausta ja masterointia kuin elokuvaääntä, podcasteja ja radio-ohjelmiakin.

Finnvox Studiot Oy

Arinatie 8

00370 Helsinki, Finland

VAT FI02015601

© 2021 Finnvox Studiot Oy

site design by Daniel Hagström

  • Facebook
  • Instagram