top of page

CINEPOST

Cinepost-yksikkö on erityisesti elokuvaääntä varten suunniteltu Dolby Atmos yhteensopiva äänisuunnittelu-, miksaus- ja masterointiyksikkö. Yksikön sointi on tarkkaan rakennettu sellaiseksi, että elokuvan ääneen halutut yksityiskohdat toistuvat moitteettomasti, olivatpa kyseessaä suuret salit, kotiteatterit tai TV-esitykset. Luonnollisesti soivassa kuuntelussa ja tarkalla kuvalla varustetussa yksikössä tehdyt ratkaisut ovat tuoneet lisäarvoa lukuisiin kotimaisiin sekä ulkomaisiin tuotantoihin.

F-STUDIO

F-Studio on Finnvoxin suurin miksausstudio isolla äänitystilalla. Huippuluokan Dolby Atmos 7.1.4 miksaamossa järjestyvät miksausten lisäksi myös elokuvien ja TV-sarjojen katselut.

Erillisellä äänitystarkkamolla varustettu F-Studion äänitystila on ahkerasti käytössä foley-tehosteiden lisäksi, myös podcastien, radio-ohjelmien, voice-overien,  ja musiikin äänityksessä.

F-Studio on Dolby Atmos for Music -standardit täyttävä miksaustarkkaamo.

A-STUDIO

A-Studio on huippuluokan Dolby Atmos 7.1.4 miksausstudio omalla soittotilalla. 

A-Studiossa järjestyvät miksausten lisäksi myös elokuvien ja TV-sarjojen katselut.

Akustisesti neutraalissa soittotilassa onnistuvat päällesoitot, lauluäänitykset, sekä elokuvien jälkiäänitykset kuvasynkronissa.

A-Studio on Dolby Atmos for Music -standardit täyttävä miksaustarkkaamo.

E-STUDIO

Viihtyisässä E-Studiossa valmistuvat TV-sarjojen ja elokuvien äänityöt tehokkaasti ja vaivattomasti. E-Studio on varustettu tarkkaan kalibroidulla 5.1 kuuntelulla ja laadukkaalla valkokankaalla. Perforoitu valkokangas mahdollistaa kaiutinten sijoittelun niin, että ääni toistuu juuri halutusta suunnasta suhteessa elokuvan tapahtumiin.

 

Jälkiäänitykset, voice-overit ja Foley-äänitykset tallentuvat samalla käytävällä sijaitsevasta täysin äänieristetystä huoneesta.

CINEPOST-C

Erityisesti TV-tuotantojen tarpeisiin suunniteltu 5.1 yhteensopiva äänisuunnittelu- ja miksausyksikkömme sijaitsee aivan kahviomme vieressä. TV-sarjojen tuotannon ohella tätä yksikköä käytetään dialogi- ja tehosteleikkausyksikkönä monissa tuotannoissamme.

Yksikön viihtyisyyttä lisää myös kattoikkunan kautta välittyvä luonnonvalo.

KENTTÄKALUSTO

Kokemuksella koottu, toimintavarma ja monipuolinen kenttä-äänitys kalustomme palvelee elokuvaäänen ammattilaistemme mukana kaikenlaisissa kuvauksissa vuoden ympäri.

C-STUDIO

C-Studio on toinen Finnvoxin legendaarisimmista studiotiloista. Sen tarkkaamosta ovat miksattuina lähteneet lähes kaikki Suomimetallin kirkkaimmat kansainväliset menestysyhtyeet.

 

C-Studion yhteydessä on pienempi äänitystila, josta on näköyhteys tarkkaamoon. Äänitystila on ihanteelinen esimerkiksi laulun äänitykseen tai re-amppaukseen.

C-Studio on erityisesti Mikko Karmilan suosiossa (ja ahkerassa käytössä).

D-STUDIO

D-Studio on Mika Jussilan isännöimä masterointistudio, jonka erityispiirteitä ovat tunnetusti hardrockille haiseva ilmapiiri ja tuore kahvi. Mika Jussila on Faarao Tutankhamonin suojeluksessa.

G-STUDIO

G-Studio on Pauli Saastamoisen masterointistudio. 

H-STUDIO

H-Studio on studiopäällikkömme, tuottaja Aki Sihvosen päämaja.

I-STUDIO

I-Studio on ensiluokkainen tila sekä masterointiin että kaikkeen muuhunkin äänen käsittelyyn. Studio on Dolby Atmos for Music -standardit täyttävä tarkkaamo, jonka ikkunasta voi seurata vaikka liito-oravien leikkiä lähimetsikössä.

ROOM3

ROOM3 on tuotanto- ja biisinkirjoitusstudiomme, jonka nimi tulee leikkisästi entisestä varastohuoneestamme "kolmoshuoneesta" joka sijaitsi ROOM3:n paikalla alunperin. ROOM3:ssa on valmiina äänikortti, etuasteet ja mikrofoneja, joihin oma kannettava on helppo liittää.

 

Tuottajamme Leevi Kohonen on ROOM3:n tehokäyttäjä.

B-STUDIO

B-Studio on Finnvoxin soiva sydän. Se soveltuu kaikenlaiseen äänittämiseen ja on omiaan erityisesti musiikille, jonka sointi vaatii runsaasti ilmaa ympärilleen.​ B-Studiossa äänitetään ympäri vuoden kaikkea elokuvamusiikista bändeihin ja orkesterimusiikkiin.

 

Tuhatkuutioisen soittotilan akustiikka on hienosäädettävissä kulloisenkin tarpeen pukaan, ja viisi pienempää eristettyä huonetta näköyhteyksin mahdollistaa instrumenttien äänityksen erillään toisistaan.

STUDIOTILAT

"Tilan täytyy soida. Tämä sointi taltioidaan sitten aina parasta mahdollista tekniikkaa käyttäen. Välineet kehittyvät jatkuvasti ja niitä uusitaan koko ajan, mutta tila ja sen sointi pysyy. Se on  studion sielu." 

 

- Erkki Ertesuo, 1965

Finnvox kattaa yhteensä 12 studiota ja valikoiman erilaisia soittotiloja kaikenlaisiin tarpeisiin. Tiloissamme tehdään sujuvasti niin musiikin äänitystä, tuotantoa, miksausta ja masterointia kuin elokuvaääntä, podcasteja ja radio-ohjelmiakin.

bottom of page