top of page

AMMATTILAISEMME

YKSIKÖT & KALUSTO

A-STUDIO

Tarkalla 7.1.4 -kuuntelulla ja 92” valkokankaalla varustettu A-Studio on erinomainen yksikkö elokuvien ja TV-sarjojen äänisuunnitteluun ja miksaukseen. A-Studio soveltuu loistavastii myös jälkiäänitysten ja voice-overeiden sekä laulun äänittämiseen.

 

Viihtyisässä A-Studiossa ohjaajan on miellyttävä viimeistellä tuotanto lopulliseen muotoonsa ja kutsua paikalle useampikin korvapari antamaan kommenttinsa ennen ensi-iltaa. Kuvamonitoroinnilla varustetusta äänittämöstä on myös suora näköyhteys tarkkaamoon.

E-STUDIO

Viihtyisässä E-Studiossa valmistuvat TV-sarjojen ja elokuvien äänityöt tehokkaasti ja vaivattomasti. E-Studio on varustettu tarkkaan kalibroidulla 5.1 kuuntelulla ja laadukkaalla valkokankaalla. Perforoitu valkokangas mahdollistaa kaiutinten sijoittelun niin, että ääni toistuu juuri halutusta suunnasta suhteessa elokuvan tapahtumiin.

 

Jälkiäänitykset, voice-overit ja Foley-äänitykset tallentuvat samalla käytävällä sijaitsevasta täysin äänieristetystä huoneesta.

F-STUDIO

F-Studion tilavassa äänityshuoneessa tallentuvat niin Foley-tehosteet, jälkiäänitykset kuin myös vaikkapa elokuvamusiikki. F-Studiossa voidaan äänisuunnitella ja miksata musiikki tai koko elokuvan ääniraita Stereon ja 5.1 -formaatin lisäksi myös uuteen Dolby Atmos for the Home -formaattiin.

 

Kuuntelujärjestelmänä on tarkasti sekä elokuvateatteri, että kotiteatteriyhteensopiva Genelec 7.1.4. F-Studioon kelpaa kutsua useampikin tuotannon edustaja nauttimaan lopputuloksesta.

CINEPOST

Cinepost-yksikkö on erityisesti elokuvaaääntä varten suunniteltu Dolby Atmos yhteensopiva äänisuunnittelu-, miksaus- ja masterointiyksikkö. Yksikön sointi on tarkkaan rakennettu sellaiseksi, että elokuvan ääneen halutut yksityiskohdat toistuvat moitteettomasti, olivatpa kyseessä suuret salit, kotiteatterit tai TV-esitykset. Luonnollisesti soivassa kuuntelussa ja tarkalla kuvalla varustetussa yksikössä tehdyt ratkaisut ovat tuoneet lisäarvoa lukuisiin kotimaisiin sekä ulkomaisiin tuotantoihin.

CINEPOST-C

Erityisesti TV-tuotantojen tarpeisiin suunniteltu 5.1 yhteensopiva äänisuunnittelu- ja miksausyksikkömme sijaitsee aivan kahviomme vieressä. TV-sarjojen tuotannon ohella tätä yksikköä käytetään dialogi- ja tehosteleikkausyksikkönä monissa tuotannoissamme.

Yksikön viihtyisyyttä lisää mös kattoikkunan kautta välittyvä luonnonvalo.

KENTTÄKALUSTO

Kokemuksella koottu, toimintavarma ja monipuolinen kenttä-äänitys kalustomme palvelee elokuvaäänen ammattilaistemme mukana kaikenlaisissa kuvauksissa vuoden ympäri.

CINEPOST

®

Kaikki ääni ja musiikki kuvaan.

Cinepost on TV- ja elokuvaäänen jälkituotantoon, kenttä-äänityksiin sekä musiikkiin keskittyvä osastomme, jonka toiminnan ydin on tarjota toisiaan tukeva elokuvaäänen ja -musiikin kokonaistuotanto saman katon alla. Suunnittelemme sopivan äänituotantopaketin aina kulloisenkin tuotannon mukaan. Toteutamme pitkät ja lyhyet elokuvat, dokumentit ja fiktiot niin televisioon kuin valkokankaalle.

 

Toimittamamme formaatit ja masterit ovat Dolby Atmos Premix 7.1.2, Surround 7.1, Surround 5.1 ja Stereo 2.0.

Mikko Rothfors

mikko@finnvox.fi

+358 40 588 0492

Tuotantopäällikkö

Olli Huhtanen

olli@finnvox.fi

+358 50 528 6744

Äänisuunnittelu ja Musiikki

Sami Sarhamaa

sami@finnvox.fi

+358 40 040 8114

Miksaus, Äänisuunnittelu, Äänileikkaus ja Masterointi

Tuomas Järnefelt

tumppi@finnvox.fi

+358 40 512 2144

Äänisuunnittelu, Kenttä-äänitys

Jani Nikander

jani@finnvox.fi

+358 41 441 7749

Äänisuunnittelu, Äänileikkaus ja Kenttä-äänitys

Toni Ilo

toni@finnvox.fi

+358 45 262 6066

Äänisuunnittelu , Foley artisti

Niklas Jussila

niklas@finnvox.fi

+358 40 748 2282

Foley -äänitys, äänileikkaus

Ville Holmström

ville@finnvox.fi

+358 40 067 5319

Äänisuunnittelu, Äänileikkaus ja Kenttä-äänitys

Salla Hämäläinen

salla@finnvox.fi

+358 45 630 6310

Äänisuunnittelu

Taneli Suoranta

taneli@finnvox.fi

+358 50 346 8728

Äänisuunnittelu, Äänileikkaus ja Kenttä-äänitys

Samppa Hirvonen

samppa@finnvox.fi

+358 50 401 4308

Äänisuunnittelu, Äänileikkaus ja Kenttä-äänitys

Santeri Jounila

santeri@finnvox.fi

+358 50 557 0213

Äänileikkaus ja Kenttä-äänitys

 

bottom of page