Parhaat Ammattilaiset ja Työkalut - 

 TAITEELLISEN SISÄLLÖN PALVELUKSESSA.

ÄÄNITYSPALVELUMME

Yli 50-vuotisen historian aikana Finnvoxin seinien sisäpuolelle on kertynyt vuosikymmenten tietotaito ja kokemus erilaisista äänityksistä aina klassisesta musiikista iskelmään ja kuoromusiikista heviin. 

 

Tiloistamme B-Studio ja F-Studio palvelevat parhaiten suurempia äänitysprojekteja, mutta jokaisen studiomme yhteydessä on eristetty tila laulu- ja päällesoittoäänityksiä varten. 

Finnvoxin laaja mikrofonivalikoima on kokonaisuudessaan käytettävissä kaikissa studioissamme.  

 

Kattavasta tarjonnasta löytyy mikrofoneja vintagesta nykypäivään - asiakkaidemme käytettävissä on edelleen jopa 60-luvulta peräisin olevia keräilyharvinaisuuksia. 

 Soundi jota etsit on täällä - 

 B-STUDIO. 

B-STUDIO

B-Studion äänitystila on lähes tuhatkuutioinen, ja sen legendaarinen akustiikka on kuultavissa tuhansilla kotimaisilla ja kansainvälisillä äänitteillä.

 

Soittotila muuntuu erinomaisesti erilaisiin äänitystarpeisiin aina jousiorkesterin taltioinnista rumpusessioihin ja suuren yhtenäisen salin lisäksi tilassa on viisi eristettyä huonetta (neljästä näköyhteys), jotka mahdollistavat useiden instrumenttien tai laulun samanaikaisen äänityksen toisistaan eristettyinä.

B-Studiossa on mahdollista äänittää yhteensä neljääkymmentä raitaa samanaikaisesti. Tarkkaamon ytimen muodostavat 24bit/192kHz Avid Pro Tools 12 HDX-järjestelmä sekä SSL AWS900 -konsoli, joiden lisäksi tarjolla on kattava etuaste-, EQ- ja kompressorivalikoima 

arvostetuimmilta valmistajilta: NEVE, API, Tube-Tech, Universal Audio sekä tietysti legendaariset Tapio Rantasen Finnvoxilla rakentamat custom-laitteet. 

Käytössä on myös huippukuntoinen 24-raitainen OTARI MTR 90 kelanauhuri, joka voidaan kytkeä pyörimään synkronoidusti Pro Toolsin kanssa aikakoodin avulla.

Videokuvan kanssa työskentelyä varten tarkkaamoon on asennettu iso Full HD -laajakuvateleviso, ja jokaiseen äänitystilan huoneeseen on mahdollista erikseen kytkeä kuvamonitorointi. Näin esimerkiksi elokuvamusiikkia äänittäessä myös soittajat tai kapellimestari voivat seurata kuvaa.

 Intiimi soundi äänityksillesi - 

 F-STUDIO. 

F-STUDIO

Rakennuksen alakerrassa sijaitseva F-Studio omine keittiöineen tarjoaa puitteet työskentelylle kodikkaassa ilmapiirissä, palvellen ahkerasti niin erilaisissa bändisessioissa kuin yksittäisten instrumenttien äänityksissä.

 

Studion äänitystilat koostuvat 56-neliöisestä soittohuoneesta, pienemmästä eristetystä huoneesta sekä kaiuttomasta tilasta, joka toimii mainiosti esimerkiksi kitara- tai bassokaappien luukuttamiseen.​​

Tarkkaamon tekniikka on rakennettu 24bit/192kHz Avid Pro Tools 12 HDX -järjestelmän, ICON D-Command-ohjaimen sekä uuden Genelec 8341 SAM-kuuntelun ympärille.

 

Aivan kuten B-Studiossakin, F-Studion etuaste-, EQ- sekä kompressorivalikoima koostuu parhaista laitteista arvostetuimmilta valmistajilta: NEVE, API, Tube-Tech, Universal Audio, Digidesign sekä Tapio Rantasen rakentamat custom-laitteet.

ÄÄNITTÄJÄMME

Ota rohkeasti yhteyttä, osaamisemme on käytettävissäsi!

RISTO HEMMI

risto@finnvox.fi  / +358 50 0850 698

AKI SIHVONEN

aki@finnvox.fi  / +358 50 370 4142

© 2018 FINNVOX STUDIOT OY

vat FI 02015601

ARINATIE 8, 00370 HELSINKI

FINLAND